L:00 Basketbal NBA 1 X 2 1X X Minnesota - Houston *2:00 Stav série Utah - Oklahoma City *4:30 Stav série 2-1 Taliansko muži Serie A 1 X 2 1X X Reggio Emilia - Torino:45 Francúzsko muži PRO A 1 X 2 1X X Bourg-en-Bresse - Chalon/Saone:45 Dánsko muži 1 X 2 1X X Bakken - Naestved:15 Stav série 2-2 Izrael muži 1 X 2 1X X Bnei Herzliya - Hapoel Eilat:30 Rakúsko muži 1 X 2 1X X Oberwart - Klosterneuburg:00 Taliansko ženy Serie A1 1 X 2 1X X Venezia ženy - Ragusa ženy:00 Stav série 1-0 Hádzaná Švédsko muži Elitserien 1 X 2 1X X Alingsas - Malmö:00 Stav série 1-0 Dánsko muži 1 X 2 1X X Ribe-Esbjerg - HC Midtjylland: Nordsjaelland - Bjerringbro-Silk:30 Estónsko muži 1 X 2 1X X HC Tallin - Pölva Serviti:00 Stav série 0-1 Fínsko muži 1 X 2 1X X Cocks - Grankulla IFK:00 Stav série 1-1 Island ženy 1 X 2 1X X Valur Reykjavik ženy - Fram Reykjavik ženy:30 Stav série 1-1 Rumunsko M o udržanie 1 X 2 1X X CSM Focsani CSU Suceava:30 Rumunsko ženy 1 X 2 1X X CSM Bukurešť ž.
FOTO ŠPORT/MILAN ILLÍK17 V poprednom klube KHL snívajú, že český tréner Josef Jandač napodobní Mika Keenana Do Magnitogorska sa nechystám na turistiku V jednom z ekonomicky najsilnejších klubov hokejovej KHL Metallurgu Magnitogorsk zavládlo sklamanie z nenaplnených ambícií po nečakane krátkej sezóne. Populárna Magnitka vypadla v play-off už v druhom kole s Kazaňou. Nedôstojné piate miesto Metallurgu po základnej časti Východnej konferencie by mal v budúcej sezóne napraviť a tím dostať na obvyklú poprednú pozíciu nový tréner Josef Jandač. V médiách z mesta na hranici Európy s Áziou sa objavila paralela, že 49-ročný rodák z českého Berouna by mohol napodobniť legendárneho kanadského kouča Mika Keenana, ktorý pre hokejovú baštu v ročníku 2013/14 ako prvý cudzinec v KHL získal Gagarinov pohár.
Mikuláš: Sp. Nová Ves: Komárno: Nové Mesto: Zvolen: Podbrezová B:45 21 PROGRAM 26. KOLA UTOROK 24. APRÍLA o h SEREĎ BARDEJOV o h POPRAD KOMÁRNO o h SKALICA SPIŠSKÁ NOVÁ VES STREDA APRÍLA o h ŽILINA B LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ NOVÉ MESTO ZVOLEN ŠAMORÍN FK POHRONIE PODBREZOVÁ B LOK. KOŠICE TREBIŠOV INTER V stretnutí nebola vôbec núdza o dramatické momenty. Najsilnejšie vášne vzbĺkli šesť minút pred koncom zápasu. Po nákope Ľubomíra Michalíka na polovicu domácich podcenil stopér Róbert Cicman súboj s Róbertom Richnákom. Ten získal loptu, namieril si to k bránke, pričom sa stihol kľučkou zbaviť aj ďalšieho protihráča a zvnútra šestnástkového oblúka vystrelil.
V 55. min najprv Šulla zázračne zachránil pri hlavičke Manceho a z brejku potrestal školácke vybehnutie Šemrinca gólom do prázdnej bránky Čavrič - 0:3. V 74. min Lawrence preveril Šullu bombou z diaľky a po následnom rohu znížil hlavičkou El Mahdioui na 1:3. POHĽAD ŠPORTU Vzostavách oboch tímov prišlo k niekoľkým zmenám v porovnaní s predchádzajúcim vzájomným duelom. Domáci síce mali v prvom polčase územnú prevahu, ale hrali príliš do šírky a pomaly, v ich hre absentovala priamočiarosť. Tou však vynikali hostia.
Žiaľ, reakcia fanúšikov bola, aká bola, čo je smutné. Myslím si, že naši fanúšikovia sa k tomu postavili dobre a povzbudzovali nás celý zápas a zaslúžene sme vyhrali 3:2, uzavrel Patrik Macej. (jač) NAJVYŠŠIA FUTBALOVÁ SÚŤAŽ 6. KOLO NADSTAVBOVEJ ČASTI O UDRŽANIE SA Transfúzia nádeje Senica musela vyhrať a vyhrala.
Nebol to môj najlepší zápas. Spoluhráči sa zlepšili a zvýšili kvalitu svojej hry, ale ešte nemáme nič vyhrané. Vedieme v sérii 3:2 a najťažší krok nás len čaká, vravel Backström, ktorý vie, o čom hovorí. KONEČNE CHCÚ ÚSPECH V PLAY-OFF Capitals mali pravdepodobne najsilnejší tím vlani, keď obhájili Prezidentskú trofej, ale vypadli v druhom kole v siedmom zápase s neskoršími víťazmi z Pittsburghu. Po minuloročnom vypadnutí som sa veľmi hneval. Teraz som sa pripravil na všetko. Play-off a úspech v ňom je to, prečo hráme hokej. Všetko ostatné je relevantné, dodal severský hokejista. K lepším výkonom sa rozohral aj Alex Ovečkin, ktorý mohol rozhodnúť ešte pred švédskym spoluhráčom, ale jeho šancu chytil brankár Columbusu Bobrovskij. Ruský kanonier nebodoval, ale v sérii si drží priemer vyše bod na duel.
Streda Trenčín 2:4 (1:3), góly: D. Valach 2 (oba z 11 m) M. Rusnák 2, Gono, J. Kadák. Michalovce Senica 4:1 (2:0), Haruťunjan 2, Tyšyninov, M. Vojtko (11 m) Martišiak. Ružomberok Bardejov (5:0) a Žilina Trnava (2:1) predohrali v piatok. (make) 1. Žilina: Slovan: Ružomberok: Podbrezová: Trenčín: Prešov: Nitra: Michalovce: Dun. Streda: Trnava: Senica: Bardejov:60 18 * NAJLEPŠÍ STRELCI 16 GÓLOV: RYMARENKO (Dun. Streda) a R. KRUŽLIAK (Ružomberok), 15 GÓLOV: D. STRELEC (Slovan), 12 GÓLOV: MARTIŠIAK (Senica), 11 GÓLOV: M. BOBČEK (Ružomberok) a R. BOŽENÍK (Žilina), 8 GÓLOV: NÉMETH (Slovan), VRÁBEL (Nitra) a VOŠKO (Bardejov).
Našťastie ma trafil, skonštatoval vysmiaty brankár, ktorý pred začiatkom druhého polčasu vzbudil vášne fanúšikov. FOTO ŠPORT/JANO KOLLER Na bránkovú sieť si totiž zavesil klubový šál. Priaznivcov DAC to zahrialo pri srdci, tých domácich zas riadne rozčertilo. Po zásahu rozhodcu však musel ísť šál dolu. V prvom rade by som chcel povedať, že nás to nerozhodilo. Ten šál tam nebol preto, aby som tým vyburcoval fanúšikov. Nosím ho so sebou každý zápas, to si už ľudia mohli všimnúť.
Janus nerozumie Slovanu - PDF Free Download - DocPlayer.net Len dva vzájomné daviscupové zápasy hráčov veľkej štvorky Federer, Nadal, ktorý má po 6. kole priemer jeden gól na zápas (6+3)! Sledujte
Lenže takýmto výkonom budeme s titulom hazardovať, dodal Pekár pravdivo. IVOR LEHOŤAN El Maestro žne, čo zasial Tréner El Maestro konštatoval po bezgólovej remíze na tlačovej konferencii, že od jeho zverencov to nebol dobrý výkon. Rozprával tichým hlasom, vecne, stručne. To v ružomberskom trénerovi Norbertovi Hrnčárovi bol zápasový adrenalín aj dvadsať minút po zápase, keď hodnotil mocným hlasom. Nezabudol pritom šplechnúť El Maestrovi, akoby mimochodom, v reakcii na komentár trnavského kormidelníka po vyradení Slovanom v pohárovom semifinále, ako sa Liptáci tešia na pohárové finále so Slovanom. Škoda toho, že sme nestrelili proti Trnave víťazný gól, začal Hrnčár a uprene sa díval na zástupcov masmédií.
Mali sme štandardnú situáciu a súper z nej vyrazil do protiútoku. Ja som dostal od spoluhráča malú domov, ale príliš pomalú, nestihol som dobehnúť loptu. Bolo to o mojom sekundovom rozhodnutí, Čavrič by tak či tak išiel na mňa sám, poskytol svoj pohľad na situáciu trenčiansky brankár Šemrinec. Na rozdiel od predchádzajúcej HLASY TRÉNEROV VLADIMÍR CIFRANIČ (Trenčín): Čo sme si povedali pred zápasom, zostalo v kabíne. Chýbala nám agresivita, väčšia aktivita. Prestriedaním na začiatku druhého polčasu sme sa snažili niečo zmeniť. Paradoxne, po našej veľkej šanci sme súperovi darovali poisťovací tretí gól. Aj keď sa potom hralo hore-dole, my sme si za tento výkon nezaslúžili ani remízu.
Dokonca aj po podobnom priebehu. Hostia otvorili skóre v podstate z prvej šance, pridali druhú gólovú poistku a napokon vyhrali 3:1. V oboch stretnutiach to boli spravodlivé výsledky, hoci tempo hry v oboch prípadoch diktovali hráči domáceho mužstva. Ešte jedna paralela sa ponúka pri treťom góle. V Bratislave urobil pri ňom chybu domáci brankár Michal Šulla, keď vybehol vysoko pred svoju bránku, ale prehral súboj o loptu s protihráčom. Včera rovnaký kiks zopakoval Igor Šemrinec, asi dvadsať metrov pred vlastnou šestnástkou nestihol zachytiť loptu a Čavrič ju doviedol v podstate do prázdnej bránky.
Chotín - Marcelová 1:5 (1:3), Lesko - Kuruc 2, R. Vörös, Speck, Kosťukevič. Bešeňov - Dvory n/žit. 4:1 (2:0), T. Benkó 4 - V. Kráľ. Salka - Okoličná n/o. 1:1 (1:1), Dajcs - Csinger. Šahy - Nesvady 3:1 (1:0), Gyepes 2, Tran Anh - Z. Kmeťovo - Tvrdošovce 6:1 (3:1), Bobák, Sádovský, Kršák, Bašťovanský (vl. ), P. Varga, Petráni - S. Vincze (11 m), ČK: I. Lakatoš (Tvrdošovce). Marcelová: Dvory n/žit: Bešeňov: Veľké Kosihy: Veľký Ďur: Okoličná n/o: Hurbanovo: Šahy: Kmeťovo: Salka: Starý Tekov: Nesvady: Chotín: Tvrdošovce: Levice: Želiezovce:57 16 STRED III.
Ružička pije, Hartmann tiež pije a všetci pijú, znie text spomínaného chorálu. Pýtal som sa Eda na jeho genézu. Povedal, že takýto pokrik je na svete už päť rokov. Je to vtipné a celkom chytľavé, uviedol trenčiansky rodák, ktorý sa už teší na siedmy zápas. Ten definitívne rozhodne o titule. Nenechám si ho ujsť. A príde aj Marián Hossa, avizoval Gáborík. TOMÁŠ KYSELICA Marián Gáborík bol včera počas stretnutia v Banskej Bystrici nervózny.
Pomohli k tomu aj zmeny v zostave. Za hostí nehrali Boris Sekulič a Dávid Martin Ševela prišiel prvýkrát do Trenčína, kde získal dvakrát double, ako tréner Slovana a priviedol svoje mužstvo k víťazstvu. FOTO TASR/PAVEL NEUBAUER Holman, ktorí majú menšie zranenia ešte z pohárovej odvety v Trnave. Na ich miestach nastúpili Erik Čikoš a Vukan Savičevič a obaja si zastali svoje miesto. Iba na lavičke zostal Joeri De Kamps. Špecifický duel odohral Milan Rundič. Nielenže tentokrát dokázal eliminovať rýchlonohého Hilaryho Gonga, no na Slovensku začínal v Trenčíne a pod Čákovým hradom má stále veľa priateľov.
Som nesmierne rád, že chlapci sa dostali do finále a stále bojujú o titul. Každý Trenčan je hrdý, vrátane mňa, konštatoval hráč Ottawy. V sérii sa viackrát prejavil aj na sociálnej sieti. Počas včerajšej cesty do Banskej Bystrice pridal krátke video a v ňom si spieval ďalší pokrik, ktorý opantal trenčianske publikum.
Kalendár Moto-Akcí - Motoride.sk (Sečovce SLZA - Trebišov fontána. Miesto: Kazincbarcika, Madarsko Pri tejto príležitosti bude všetkým milovníkom značky Moto Guzzi
Aktuality - články EuroFotbal.cz na fotbalové téma Aktuality Obnovená sezona tak může naplno začít, dnes jsou na programu čtyři zápasy 25. brzy vypravit na stadiony a sledovat naživo adepty na reprezentační
1.zápas finále 2.ligy: Trebišov rozhodol o prvej výhre v 58 1.zápas finále 2.ligy: Trebišov rozhodol o prvej výhre v 58.minúte. zdroj: FB/HK STEEL Team Trebišov 2.4.2022 23:15 Matej Valo / HokejPortal.sk + SZĽH
HK 2016 Trebišov https://www.trebisov.sk/ · https://steelteam.sk/. 08.01.2023 10:41:45 Druhá prehra v sezóne. V zápase s Bardejovom sme doplatili na efektivitu v
Prezentácia generácií - Národné osvetové centrum Potom by ich chodili mladí obzerať aj naživo, Raková, Divadelný Trebišov, Gorazdov. Močenok... 3. prevažujúci zápas s prevzatými textami z
LIVE STREAM zo zápasu Podbrezová - Trebišov dnes (II. liga) Sledujte s nami LIVE STREAM z II. ligy: FK Železiarne Podbrezová - FK Slavoj
.png)