وزارة البلدية وزارة البلدية والبيئة, Ministry of Municipality and Environment, Municipality, Environment, البلدية,
U jesen prošle godine imali smo odluku arbitraže. Jedini mogući pravni lijek je bilo tražiti da švicarski sud donese neki drugačiji stav. Mi smo angažirali društvo i pitali smo predstojnika katedre prof. Sikirića i pitali smo DORH za mišljenje. U tom trenutku sve tri su rekli da je najbolji smjer ići pred švicarski sud. Ni taj put nije uspio. To se dogodilo sad. Nismo mi donosili lani takve odluke, već smo se konzultirali.
Jeste li voljni podržati osnivanje tijela? ", kazao je Bojan Glavašević. "Što se time, ne vidim potrebu za tim. Imate tijela koliko god hoćeš", kazao je Plenković. Dodao je da brojni zastupnici "trče na Pantovčak" po mišljenje te je predložio da se sazove tematska sjednica o tome kako funkcioniraju sankcije. Pozdravio je sudjelovanje zastupnika u toj tematskoj sjednici, te je najavio ako se održe da će doći ministri. 12:03 - Jandroković je pozdravio učenike iz OŠ Borovje iz Zagreba, nakon čega je uslijedio gromoglasni pljesak zastupnika. 11:54 - Urša Raukar Gamulin iz Možemo! postavila je pitanje vezano uz ništetnost ugovora s MOL-u oko INA-e. "Mi smo itekako temeljito pratili što se događa s pravnim aspektima slučaja INA- MOL.
Nogometnim rječnikom, pokazao je da je promašio cijeli nogomet". "Strateške odluke donesene prije 20 godina zacrtale su smjer. Prve odluke o privatizaciji, kao što je rekao Bačić, donesene su u vrijeme SDP-ove vlade. Da se to nastavilo za vrijeme HDZ-ove vlade je isto istina. Niti jedno nije dobro", kazao je Plenković. "Mi kada smo 2016.
[البث المباشر<<] الريان السيلية مشاهدة على الانترنت 5 يناير [البث المباشر<<] الريان السيلية مشاهدة على الانترنت 5 يناير 2023 UUNRK ضد الخور وأم صلال والشمال، وستستكمل في اليوم التالي بمباراتين
بطولة قطر : السد والعربي اقوى مواجهات الجولة التاسعة - جريدة الغد ... تجمع الغرافة مع ام صلال ولخويا مع الاهلي والوكرة مع الخور ، ومعيذر مع الخريطيات السد – العربي تاتي مباراة السد والعربي بعد ايام قليلة
السد يلاقي أم صلال والعربي يستضيف الخور ولخويا يواجه وتعتبر مواجهة لخويا أمام الخريطيات غير متكافئة على الرغم من المباريات القوية التي كان الخريطيات يقدمها عندما يواجه لخويا، إلا أن نتيجة
U međuvremenu smo potpisali jedan okviran sporazum sa svim pravnim fakultetima u Hrvatskoj i tražit ćemo mišljenje na različite aspekte o ništavnosti. Nama je cilj dobiti mišljenje čitavog niza specijalističkih stručnjaka. Ti ugovori su pisani tada da se zaštiti strani investitor. Mi ćemo obaviti dodatne konzultacije", kazao je premijer. Urša Raukar Gamulin istaknula je da je ovo odluka za koju je potreba brža odluka te da je riječ o hrvatskim interesima.
فيفا : سباق محموم للظفر بدوري النجوم - Alkass فوز لخويا باللقب أنهى سيطرة الغرافة وبعث برسالة مفادها أنه بات من بين كما برزت عدة صفقات مميزة قدمت من أفضل البطولات، حيث نجح أم صلال
To su programi koji će se trošiti u narednih deset godina. Taj novac niste donijeli vi, već mi", kazao je Plenković. "Niste donijeli ni vi, već da nema korisnika ne bi bilo ni europskog novca. Pojedini projekti stoje u ladicama, a vršit će se natječaji koji pogoduju nekima. Treba podsjetiti i na aferu Softver. Kradu se milijuni, a ljudi u SAFU rade za pišljivih 6 tisuća kuna", kratko je istaknula Radolović napomenuvši da 10:58 - Milan Vrkljan pitao je Plenkovića koliko je Vlada izdala radnih dozvola za hrvatsko doseljeništvo. "Što se tiče naših ljudi, svatko tko ima hrvatsko državljanstvo njemu ne treba radna dozvola. Nadam se da vam je to jasno. Što se tiče naših ljudi, mi smo mijenjali zakon da olakšamo dobivanje državljanstva drugoj ili trećoj generaciji.
Foto: Sabor "Radi toga je, primjerice, cijena dizela skoro 2 kune niže nego što bi bila da nema kontinuiranih intervencija", napominje. Što se tiče plina, navodi kako je podzemno skladište Okoli sada u potpunosti puno. 12:45 - Mišel Jakšić u pitanju Plenkoviću osvrnuo se na Inu. "Godine 2016. ste najavili da će Vlada vratiti Inu u vlasništvu RH. Nakon ovih dogodovština sa Škugorom i ekipom, je li sazrelo mnijenje da vidimo što možemo napraviti da zaštitimo naš vlasnički udio i da vratimo vlasništvo Ine", pitao je. Branko Bačić javio se zbog povrede poslovnika, no dobio je opomenu pa je Jakšić kazao: "Kolega Bačić se našao u raspravi gdje nije bio prozvan i pozvan.
Ne znam kako, osim povremenih susreta ili dok vodimo djecu u školu. Je li je kompanija privatna ili državna? Fortenova je privatna, dobro bi bilo da to zna i Penava. Što se tiče ovih koji tvrde da su kupili udio Sberbanka, vidjet ćemo kad se konsolidiraju sve informacije. Sve te informacije zaslužuju pravnu analizu", kazao je premijer. Prije očitovanja zastupnice, Jandroković je pozdravio učenike katoličke osnovne škole, nakon čega je uslijedio gromoglasni pljesak zastupnika. Mrak-Taritaš je istaknula u svojem očitovanju da je i Agrokor bila privatna tvrtka.
Nisam čuo da oni imaju probleme. Ako vi imate podatke, mi ćemo to uzeti u obzir. Dopuštam da je to moguće. Što se tiče radnih dozvola za ljude trećih zemalja, ako smo mi odlučili biti dio europskih integracija. Tom cilju smo išli svjesno", naveo je Plenković. 10:36 - Peđa Grbin pitao je Plenkovića vezano za njegova ranija politička obećanja. "Ja mislim da nisu vas izabrali vas kao predsjednika SDP-a da izbacite pola zastupnika, Njihov saborski klub je veći od vašeg. Izbacili ste dva gradskog predsjednika SPD-a.
11:35 - Sanja Radolović postavila je pitanje premijeru vezano uz korupciju i povlačenje novca iz eu fondova "Da nismo Vlada koja nije privržena jačanju borbe protiv korupcije, mi bi mogli gledati sa strane i reći 'postoji nekakav ured europskog javnog tužitelja i nek oni radi deset godina pa ćemo vidjeti kako oni rade'. Mi se ne želimo ponašati da nema korupcije i da nema zloupotrebe korištenja. To je naš odabir, to je odabir vladajućih i HDZ. Ljudi misle da se to moralo, ali se nije moralo. Imali smo nedavno na Vladi potpisivanje sporazuma MUP-a s Uredom europskog tužitelja kako bi bila bolja razmjena informacija. Ovdje ima rezultata borbe protiv korupcije. Što se tiče druge teme, mi smo dobili odluku prije nekoliko dana informaciju o dobivanju sredstva Kohezije.
12:23 - Zastupnik Jure Brkan fotografiran je na sjednici Sabora s velikim flasterom na čelu. Foto: Patrik Macek/PIXSELL 15. 11. 2022., Zagreb - Aktualnim prijepodnevom, postavljanjem zastupnickih pitanja Vladi, Sabor je danas poceo 13. sjednicu. Zastupnik Jure Brkan na sjednicu je dosao sa velikim flasterom na celu. Photo: Patrik Macek/PIXSELL 12:21 - "Nije tajna da je ruski kapital ušao u hrvatski kapitalni krvotok. Uloga kapitala nije samo financijska. Mi smo predložili osnivanje nacionalnog odbora oko sankcija.
Ako bi to bila odluka svih europskih zemalja članica NATO saveza, onda je sasvim u redu da u tome sudjeluje i naša zemlja. No, ako to ne bi bilo tako, onda to ne možemo podržati zato što nema smisla da Hrvatska prednjači i bude prva u tome da se ukrajinski vojnici obučavaju u Hrvatskoj. Više o tome što je rekao Grmoja, pročitajte OVDJE 13:20 - Ministrica kultura Nina Obuljen Koržinek navela je u svojem odgovoru zastupnici Vesni Bedeković kako je najlošija suradnja s gradom Siskom oko obnove te da gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček iznosi neistine po tom pitanju. Kao primjer je navela to da je Ikić Baniček dala intervju u kojem "na druge prebacuje odgovornost".
نادي الدحيل الرياضي - Duhail Sports Club سيميدو يغيب عن الفريق · سيميدو يغيب عن الفريق · الفريق يفوز على الخور في كأس اتحاد اليد · الدحيل يواجه الخور في كأس اتحاد اليد · الفريق يبدأ التحضير لمواجهة أم
f99 {>(قطر. دوري نجوم قطر***} المرخية ضد الوعب تدفق 01 2- توج فريق لخويا بالمركز الاول واكتفى فريق القوات الجوية بالمركز الثاني . المنطقة الصناعية الناصرية النصر الهلال الوعب الوكرة ام صلال على ام لخبا
أم صلال - الوسوم | الشرق ظروف الفريقين متشابهة في الجولة الأخيرة بعد أن تعادل لخويا والريان بهدف وأيضًا تعادل الصقور والعميد بنفس النتيجة ومن هنا يحاول الفريقان استعادة
.png)