A térdem annyira rossz állapotban volt, hogy pár meccs után csak az edzősködés maradt. Folyamatosan képeztem magam, tanultam, közben felépítettük az utánpótlást. Nem árt, ha egy trénernek van múltja játékosként, ez később sokat segíthet - én négyszer szerepeltem a válogatottban, játszottam több országban -, de csak ez nem elég, bújni kell a szakanyagokat, fejlődni, követni a futballvilág történéseit. Hívott a Békéscsaba és a Vasas Akadémia az utánpótlásba, azonban Kovács Zoltán, a Vidi igazgatója invitált Fehérvárra. Szerettem volna elmozdulni a felnőtt foci irányába, a Vidi második csapatát vettem át, az NB III-as együttest, a családdal letelepedtünk Fehérváron. A 13 éves lányom nem focizik, az 5 éves fiam a Vidiben kergeti a labdát az U6-ban, a legkisebb, a négy esztendős kiscsoportos óvodás, egyelőre ovifocis foglalkozásokra jár, szintén a piros-kékekhez.
A műtét jól sikerült, platinadarabok tartják a szilánkosra tört első koponyacsontomat, ezzel együtt kell élnem. Pályafutása utolsó élvonalbeli idényében, Siófokon már gondolkodott, ha befejezi, edzősködni szeretne, tehát tudatosan készült a foci utáni időszakra. „A déli parton tartottam edzéseket az utánpótlásnak, Szegedre igazoltam, az NB II-be, 2014 nyarán, ahol eleve úgy állapodtam meg, hogy a foci mellett gyerekkel foglalkozom.
Közvetítések - VASAS FC 2021-09-26 19:30 WKW ETO FC Győr - Vasas FC (3 - 1). Helyszín: ETO Stadion 2021-06-30 17:00 Vasas FC - Komáromi FC (1 -
A Népház úti fiókkönyvtárban az autizmusról szerveztek fórumot. Balról dr. Nágl Katalin, Sugár Gabriella, Tóth ZsókaForrás: beküldöttA programon több kérdés is felmerült, és a megjelentek, szülők és érdeklődő pedagógusok őszintén megosztották gondolataikat egymással. A programsorozat szombaton, október 8-án az EgészségTárral folytatódik. Az egészségnapon véradás, hallásvizsgálat, vérnyomás és testzsír mérés, dietetikus szaktanácsadás, PSA-szűrés, rákmegelőzési tájékoztatók, vércukorszintmérés, fitoterápiás termékbemutató lesz a könyvtárban. Délelőtt 10 órakor Szabó Norbert Ádám kajakos: Teljes szívvel, majd egy órával később Ormay Ágnes Orsolya gasztroblogger: Mentesen, de egészségesen, 15 órakor Szabó Zsuzsanna természetgyógyász: Testi-lelki fájdalom nélkül élni című előadása lesz hallható. Október 9-én vasárnap 9 órától 17 óráig lesz nyitva a megyei könyvtár.
KFC Komárno - Facebook Komáromi FC - www.kfckomarno.sk - K.K.K - Kedv, Kitartás, Küzdelem - http://kfckomarom.extra.hu. ben szereplő ETO FC Győr ellen játssza a Radványi
A múltba révedünk, Tímár két évtizede került Fehérvárra, labdarúgóként, az NB II-es BKV-tól. - A Vidiben mutatkoztam be az élvonalban, Várhidi Péter volt a vezetőedző. Később dolgoztam Bicskei Bertalannal, Csank Jánossal, tehát csak szövetségi kapitányokkal. Utóbbival nem sokat, néhány edzés után jött a finn ajánlat, szerettem volna kipróbálni magam külföldön. Jól szerepeltünk a bajnokságban, a 4.
Amennyiben a két csapat azonos szintű bajnoki osztályban játszik, akkor az a pályaválasztó, amely csapat a(z) 1-7. fordulókban kevesebbszer volt pályaválasztó. Amennyiben így sem dönthető el a pályaválasztás, akkor a sorsoláson elsőnek kihúzott csapat a pályaválasztó. A negyedik fordulóban is egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –, akkor 2 x 15 perces hosszabbítás következik.
A Békéscsaba 1912 Előre hivatalos weboldala - 1912elore. hu2022. 09. 19. Archívum - 2022., Archív A 2022/2023. évi Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó MOL Magyar Kupa 4. forduló párosításainak sorsolására 2022. szeptember 19-én (hétfő) 18:15 órától az MTVA M4 Sportcsatorna élő műsorában került sor. A 4.
Női kézilabda BL - Buducnost-Győri Audi ETO 23-25 - Kisalföld Percről percre. 60. perc: Blohm második góljával dől el a mérkőzés! 22-25. Ryut kiállítják még a végére. Cardozo lő még egy gólt
Az angol másodosztályra is szívesen emlékszik, az elképesztő hangulatú, telt házas rangadókra. Azt mondja, volt esélye a Premier League szereplésre is, ám súlyos sérülést szenvedett. - Plymouth gárdájában az év játékosa voltam, csapatkapitány, azonban súlyos fejsérülést szenvedtem. Több érdeklődő volt, én a Crystal Palace-ról hallottam, az utolsó forduló utolsó tíz percében egy beadásnál összefejeltem egy sráccal, széttört a fejem. Komplikált műtét következett, többen azt mondták, abba kell hagynom a futballt, de sikerült visszatérnem.
Egész nap ingyenes beiratkozás lesz és a megbocsátás napja, azaz elengedik a késedelmi- és értesítési díjat, ha az olvasók minden náluk lévő könyvtári könyvet leadnak a kölcsönző pultnál és hoznak legalább 1 kilogramm bontatlan, bolti, konzerv macska- vagy kutyaeledelt. Ugyanez vonatkozik a beiratkozásra is. Az akciók során gyűjtött macska- és kutyaeledellel a Tatabányai Ebrendészeti Telep állatkáit támogatják. Programokkal is várják a látogatókat vasárnap: 10 órakor Így tedd rá! – népi játék és zenés mozgásfejlesztés lesz Várhelyiné Riffer Mariannával, és Másként látjuk – különleges gyerekek a hagyományos közoktatás útvesztőiben címmel beszélgetés a Csillagsodrás – Mesék különleges gyerekeknek és szüleiknek mesekönyv szerzőivel.
- A márciusi, győri csoportküzdelmek során Skóciával, Izraellel és Törökországgal harcoltunk, a törökök elleni utolsó meccsen nyernünk kellett volna, mert Izrael a 88. percben szerzett góllal legyűrte Skóciát. Győzelmi kényszerbe kerültünk, a 81. percig vezettünk is, azonban a törökök előbb egyenlítettek, majd a 94. percben a győzelmet is megszerezték. Szlovákiában rendezték a nyolcas finálét, hatalmas tett lett volna, ha mi is pályára léphetünk.
A gyerekek látják otthon, hogy sokat foglalkozom a labdarúgással, igyekszem ebbe az irányba terelni őket, majd eldöntik, merre orientálódnak. Két éve lett az U18-as válogatott szövetségi edzője, két éven át dirigálta az együttest, a 2003-az korosztállyal vívta az Eb-selejtezőket. Megnyerték a selejtezőket, bejutottak az elitkörbe, megelőzve az észteket, az első kalapból érkező Ausztriát és Fehéroroszországot, egyetlen lépés választotta el őket attól, hogy ott legyenek a nyolc csapatot felvonultató, júniusi Európa-bajnokságon.
MLSZ adatbank: OTP Bank Liga NB I. 17. forduló ETO FC GYŐR. A forduló mérkőzése. Labdarúgás. |. Futsal. Kiemelt férfi; Kiemelt Női; Megyei férfi; Megyei női; Utánpótlás fiú; Utánpótlás
forduló résztvevői (ABC-rendben): Balatonfüredi FC, Békéscsaba 1912 Előre, BFC Siófok, BTE Felsőzsolca, Budafoki MTE, Budapest Honvéd, Credobus Mosonmagyaróvár, DEAC, DVSC, ESMTK, ETO FC Győr, FC Ajka, FC Nagykanizsa, Ferencvárosi TC, Iváncsa KSE, Kecskeméti TE, Kisvárda Master Good, Kolorcity Kazincbarcika SC, Mezőkövesd Zsóry FC, MOL Fehérvár FC, Monor, MTK Budapest, Nagyatádi FC, Nyergesújfalu SE, Nyíregyháza Spartacus FC, Paksi FC, Puskás Akadémia FC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Szombathelyi Haladás, Újpest FC, Vasas FC, ZTE FC. A negyedik fordulóban már nincs kiemelés, a továbbjutott csapatok egymás után sorban kerültek összepárosításra. Amennyiben a két csapat között bajnoki osztálykülönbség volt, akkor az alacsonyabb osztályú csapat a pályaválasztó.
KEMMA - Élő könyveket „lapozgathattak” TatabányánAz esély–egyenlőség–könyvtár volt a központi témája a József Attila Megyei és Városi Könyvtárban az idén megrendezett Országos Könyvtári Napoknak. A szervezők ehhez igazodva alakították főbb programelemeiket, így az Élő könyvtárat is, ahol három fiatal életében „lapozgathattak” a gimnazisták. Nász János, a József Attila Megyei és Városi Könyvtár munkatársa ismertette az élő könyvek könyvtárhasználati szabályzatát, majd a csoport három részre oszlott.
Komáromi FC - Tempó, Fradi! Kategória: 1906/07 | Címke: 1906/07, büntető (kihagyott), edzőmérkőzés, Fővárosi TC (Terézvárosi TC), Győri (Rába; Vasas) ETO, Komárom-Győr válogatott,
A fehérvári szakvezető, Tímár Krisztián dirigálja az ETO FC Az egykori válogatott védő, a koronázóvárosban élő Tímár Krisztián lett a közelmúltban tulajdonosváltáson átesett, NB II-es ETO FC
Priskin Tamás - Wikipédia Priskin Tamás (Komárom, 1986. szeptember 27. Jelenlegi klubja, Győri ETO. Mezszám, 30. Junior klubok. Időszak, Klub. 1996–2000, Szlovákia Komáromi
A Kék Madár Szülőklubhoz tartozó fiatalok képeiből nyílt tárlat megnyitóján közreműködött Tóth Zsóka előadóművész, majd beszélgetést szerveztek, ahol az előadók, dr. Nágl Katalin gyermekorvos és Sugár Gabriella, a Kék Madár Szülőklub alapítója beszélt e láthatatlan különlegességről. Elhangzott: egyre többen érintettek az autizmusban, éppen ezért elengedhetetlenül fontos, hogy foglalkozzunk az ellátás lehetőségeinek kérdésével, az autizmussal élő gyerekek, fiatalok jövőjével.
Komáromi VSE és ETO Akademia fej-fej mellett - AiScore Football Komáromi VSE vs ETO Akademia fej-fej mellett. H2H statisztikák és előrejelzések, MOL Fehérvár FC II vs ETO Akademia Head to Head, Előrejelzés,
FEOL - A fehérvári szakvezető, Tímár Krisztián dirigálja az ETO FC együttesétAz egykori válogatott védő, a koronázóvárosban élő Tímár Krisztián lett a közelmúltban tulajdonosváltáson átesett, NB II-es ETO FC Győr vezetőedzője. Segítője a zöld-fehéreknél a szintén fehérvári Szalai Tamás. A Ferencvárosban kezdte pályafutását, szerepelt az MTK-ban, majd az NB II-es BKV Előrében, innen igazolt 2001 nyarán, 21 évesen a Videotonhoz. Két évet töltött a piros-kékeknél, ahol azonnal alapemberként számoltak vele, szerződése lejártával a finn Jokerit Helsinki futballistája lett, a nyelvrokonoktól Tatabányára tért vissza, játszott Nyíregyházán, a Ferencvárosban, négy évet az angol másodosztályban, a Plymouth Argyle FC együttesében.
Győr városa és a klub megérdemli, hogy élvonalbeli futballcsapata legyen. A szintén fehérvári Szalai Tamás lett a segítőm, örülök, hogy velem tart a Rába-partjára. Jól ismerjük egymást, azonos elveket vallunk a futballról, húsz éve együtt játszottunk a Vidiben, később együtt dolgoztunk az utánpótlásban. Úgy gondolom, jó párost alkotunk majd. A győriek megkeresése előtt hosszasan tárgyaltam egy élvonalbeli klubbal is, végül nem jött össze, nem jutottunk el a szerződés aláírásáig. Az MLSZ-nél határozatlan idejű szerződésem volt, amit felbontottam. Köszönettel tartozom a szövetségnek, hogy hozzájárultak, a felnőtt, profi futballban vállalhatok munkát.
Szerepelt Vietnamban, Siófokon, pályafutását Szegeden fejezte be. A Videoton utánpótlásába öt éve került, az NB III-as gárdát dirigálta, két éve az U18-as válogatott irányítását bízták rá. Csapatával majdnem kijutott a nyári, korosztályos Európa-bajnokságra. A közelmúltban szerződést bontott az MLSZ-szel, a másodosztályú ETO FC kispadjára ült, a szintén a közelmúltban kinevezett sportigazgató, Mihalecz István invitálta a zöld-fehérekhez. - Örömmel fogadtam el a felkérést, az ETO nagy múltú egyesület, negyven éve egyeduralkodónak számított itthon. A klubnak komoly céljai vannak, a cél az, hogy a rövidesen induló szezonban olyan együttes alapjait tegyük le, amely egy évvel később reális eséllyel pályázik a feljutásra.
helyen végeztünk, a tulajdonos előzőleg a jégkorongban volt rendkívül sikeres, a Jokerit együttesével, úgy gondolta, szerencsét próbál a futballban is, aztán gyorsan úgy döntött, kiszáll a fociból. Hazatértem, majd kimentem Angliába, az akkoriban harmadosztályú, később az élvonalban is szereplő Bournemouth csapatához, ahol térdsérülést szenvedtem. Fél év kihagyás következett, játszottam Tatabányán, a Nyírségben és a Fradiban. Ha visszagondolok a hazai, játékos karrieremre, a Vidi és a Fradi jelentette a legszebb időszakot.
A fiatalok látássérültet, megváltozott munkaképességű és autizmussal élő fiatalembert faggathattak. Az élő könyvek nyitottságának köszönhetően nagyon sokat tudhattak meg a mindennapi életükről, gondolkodásukról. Délután a Népház úti fiókkönyvtárban Autizmus – a láthatatlan különlegesség címmel szerveztek kiállítás megnyitót és beszélgetést.
Komárom VSE - ETO FC Győr élő eredmények, H2H és felállások Komárom VSE ETO FC Győr élő eredmények (és élő online közvetítés) 2019. júl. 17. nap 9:00 órakor (UTC idő) Club Friendly Games,
.png)